Groepen

Bedrijfsuitstappen, teambuilding, bedrijfsuitjes en andere groepen.
 
Eens toe aan een totaal andere groepsuitstap of teambuilding? 
Het koeknuffelen is totaal "out of the box". Kom tot rust tijdens een rondleiding over de moderne boerderij en de workshop koeknuffelen. Naast ontspannen is deze groepsactiviteit ook zeer leerrijk en grappig.
 
Wat ga je doen?
Trek je overall en laarzen aan en wordt boer(in). We nemen de groep mee volgens de levens weg van de koe. Van de kleinste kalfjes tot de volwassen koeien in de wei. Zie hoe ze automatisch gemolken worden. Proef de melk en doe een gekke fotoshoot in het hooi. De stoerste van de groep leren we tractor rijden.
 
Extra's:
 
- Vergaderen:            Verschillende zeer leuke vergaderlocaties aanwezig.
- Eten:                      Uitgebreide BBQ, pannekoekeenfestijn, foodtruck, picknick. 
- Mindervaliden:         Hier willen we alles voor doen.
- Extra activiteiten:     Hoogte klimparcour in de bomen, golfterrein op 500m, diverse wandel en fietsroutes, huifkartocht, bezoek aan schaapsherder.
 

Willen jullie je eigen boerderijdag organiseren?

Elk jaar worden er op de boerderij enkele events georganiseerd. Zo organiseerde Campina in 2015 De Campina Openboerderijdag (1350 personen) en werden er door ons verschillende famieliedagen (tot 150 personen), een koeknuffelbrunch, een koeknuffelbarbecue en enkele speelpleinwerkingen georganiseerd. Hierbij passen we de bedrijfsgebouwen en de weiden rondom de boerderij aan, naar de verlangens van de klant. Wij stellen ons netwerk van lokale handelaars en onze eigen hulp en machines ter beschikking voor het realiseren van jullie project.

 

 

 

 

"Koeien zijn geen nummers"