Overnachten

Moet je van ver komen om te knuffelen en wil je er graag een weekendje van maken? Tal van B&B hebben we binnen een straal van 5km.

Het Schalks Genot

Een mooie, moderne B&B waar je helemaal aan je trekken komt op alle vlakken. Bij mooi weer kan je gebruik maken van het zwembad. Wil je 's avonds niet al te ver meer weg gaan? Dan zorgen Fran en Charlotte voor een heerlijk avond diner. Een top B&B, vraag zeker naar hun koeknuffelarrangement ;-)

 

Info: //www.hetschalksgenot.be/

 

 

B&B Den Buiten

B&B DenBuiten, gelegen in het rustieke dorpje Aarle, op de grens van de België en Nederland, biedt u de gelegenheid om in alle rust te genieten van het karakteristieke verblijf in de voormalige boeren hoeve/koeienstal. B&B Den Buiten heeft een ander concept dan de meeste B&B's. Er zijn geen aparte kamers, maar je slaapt gezamelijk op de mooie gezellige zolderverdieping.

Voor meer info kan je kijken op https://denbuiten.wordpress.com/

 

B&B Maarle

Wilt je voor of na het koeknuffelen heerlijk rustig overnachten kan dat bij B&B Maarle. Ongeveer 3 km hier vandaan. In een voormalige koeienstal van een echte Kempische boerderij (hoe toepasselijk) is een prachtige B&B gemaakt voor max 5 personen. In de paardenwei staat een originele zigeunerwagen voor max 4 personen. Met privétuin en privéparking. Ook honden en paarden zijn welkom. Vlakbij langs B&B lopen prachtige wandel- ruiter- en fietsroutes. Ook wellness is mogelijk in de sauna of een houtgestookte hottub. Ideaal voor een weekendje weg!

Meer info op: www.bbmaarle.com

pipo1BB keuken

 

"Koeien zijn geen nummers"